Piškotki
|    +386 1 423 1234     |     info@klima-dolinar.si     |     finance@klima-dolinar.si      |     delovni čas: pon-pet 7:00÷10:00  in  10:30÷15:00   

 


Spoštovani!

Dovolite nam, da se Vam predstavimo.

Smo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in montažo prezračevalnih, klimatskih in tehnoloških odsesovalnih sistemov, vključno z izvedbo kanalskega razvoda zraka in montažo vseh distribucijskih elementov prezračevanja.

Poleg tega sami tudi izdelujemo prezračevalne kanale pravokotnega in okroglega preseka (spiralne cevi), vključno z oblikovnimi kosi, dušilne in regulacijske lopute, zaščitne rešetke, fleksibilne priključke, dušilnike zvoka, strešne deflektorje, različne zračne izpuhe, vpihovalne anemostate, kuhinjske in tehnološke nape, eliminatorje vodnih kapljic ter ostale sestavne dele prezračevalnih sistemov. Vse elemente lahko izdelamo iz pocinkane, nerjavne ali aluminijaste pločevine.

Spiralne cevi so se poleg prezračevanja izkazale kot zelo uporabne in cenovno ugodne tudi v gradbeništvu pri formiranju betonskih konstrukcij.

Nudimo vam usluge za predelavo pločevine na sodobnih CNC strojih, kot so prebijanje in izsekovanje, razrez (plazemski in dolžinski), krivljenje (okroglinsko in kotno) in profiliranje.

Smo srednje veliko in prilagodljivo podjetje v nenehnem razvoju, zato so naše glavne prednosti kratki odzivni roki in kvalitetna izvedba, tako pri reševanju težav pri prezračevalnih in klimatskih sistemih v izgradnji, kot pri saniranju in dodelavi že delujočih sistemov.

Še tako velike in zahtevne projekte smo sposobni izvesti v dogovorjenih rokih.
Nenehno vlagamo v sodobnejše tehnološke procese v proizvodnji in pri montaži ter tako prispevamo k kvalitetnejši izdelavi in racionalnejši porabi materialov.

Že vrsto let z našimi sistemi skrbimo za udobno delovno atmosfero v različnih delovnih okoljih kot so pisarne in upravne zgradbe, laboratoriji in proizvodni prostori, različna industrijska proizvodnja, delovni centri - agencije, šole in športne dvorane, hoteli, diskoteke in gostinski objekti, bazenski kompleksi, bolnišnice, trgovski centri, garažne hiše, kino dvorane in različne kulturne ustanove.

V upanju na morebitno sodelovanje v prihodnosti Vas kot investitorja oziroma nosilca projektov vabimo, da se dogovorimo za srečanje, kjer Vam lahko podrobnejše predstavimo naše podjetje.

V pričakovanju nadaljnjega sodelovanja se Vam zahvaljujemo in Vas lepo pozdravljamo,

Jernej Dolinar, direktor


 

KLIMA NAPRAVE DOLINAR d.o.o.

IZDELAVA, MONTAŽA IN SERVIS PREZRAČEVALNIH IN KLIMATSKIH NAPRAV
Grič 24, 1000 Ljubljana
tel.: +386 (0)1 42 31 234
fax.: +386 (0)1 25 66 747